Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı

AVCI’YA MERKEZ İLÇE’DEN TAM DESTEK

5.Olağan AK Parti Rize İL Kongresi Sn. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve yönetimi  5.Olağan AK Parti Rize İL kongresine tam kadro katılarak İl Başkanı Muhammed Avcı’nın yanında yerini aldı. Kongre günü sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve yönetimi  Fener Sosyal tesislerinde kahvaltıyla bir araya geldi ve kongre için görev dağılımında bulundu. Kongre salonunda Merkeze bağlı delegelerin kartlarının dağılımında ve misafirlerin zorluk yaşamadan salona girebilmeleri için stantlar kuruldu.

Büyük bir coşkuyla geçen kongre sonrası tek listeyle girilen kongrede AK Parti Rize İl Başkanı olan Muhammed Avcı ve yönetimini tebrik eden Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt,” Merkez İlçe yönetimi olarak bizler her zaman İl Başkanlığı’na destek olacağız.Teşkilat olarak sapasağlam yek vücut yanında duracağız. Ayrıca sabahın erken saatlerinden itibaren kongredeki görevlerini yerine getirmek ve bu coşkuya ortak olmak için bizi yalnız bırakmayan köy ve mahalle başkanlarımıza ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Teşkilatımızla biz bir aileyiz, bağlarımız çok kuvvetli Ak davamızın gönüllü neferlerine, hiçbir çıkar gütmeden fedakarca yürüttükleri çalışmalar için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Burak AK
Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı

Bu site DumanSoft web tasarım ajansı tarafından hazırlanmıştır.